Hennie Kerens
Medium Lichtwerker schrijfster van verhalen en gedichten.

 

Van harte welkom bij Hennie Kerens

Voor een consult afspraak kunt u bellen naar

0610277796. Lees onderaan deze pagina wat ik voor u kan betekenen!

Geboren als een hoog gevoelig Indigokind heb ik heel veel levenservaringen opgedaan.Niets is mij bespaart gebleven,maar mijn liefde voor God en voor mijzelf heeft niemand kunnen breken. Als een boom sterk verbonden in moeder aarde en verbonden met de hogeren sferen sta ik in het leven.Dankbaar dat ik nu er mag zijn voor mijn medemensen.Mijn mediumschap is sterk ontwikkeld met helderziende helderwetende en sterk heldervoelende gave's. Die had ik als kind al,maar dat werd niet herkend of begrepen.Mede door mijn levenservaring heb ik een hele brede kijk op problemen en situatie;s.Inmiddels en ik 65 jaar en al 35 jaar ervaring.

Ik heb in mijn jeugd in barre omstandigheden geleefd.Niet gezien niet begrepen ,laat staan dat ik er mocht zijn.Het heeft mij heel veel  gebracht namelijk mijzelf.Door de innerlijke reis van heling en genezing aan te gaan ontmoete ik mijn  ware zelf.Het was een reis van jaren!Dat is het allermooiste geschenk aan mijzelf geweest.Worden die je in wezen bent. Mijn gidsen waren altijd om mij heen.Ze reikte mij vaak niet de makkelijkste lessen aan,mede door hun aanwezigheid en vertrouwen ben ik erdoor heen durven gaan.Op het moment dat ik niet meer verder kon en hulp vroeg kwam er ook daadwerkelijk hulp en leiding van boven!Toen begon mijn moeilijkste maar mooiste innerlijke reis. Door laag voor laag af te pellen als een ui,alle ervaringen doorleven en verwerken ontstond er inzicht en liefde voor mijzelf.

Wijsheid komt niet aanwaaien maar is je levenservaring die je omzet in liefde! De jarenlange pijnlijke ervaringen heb ik uitgediept ontrafeld en eindelijk begrepen en zo een plaats kunnen geven. Eindelijk voelde ik weer die diepe liefde de compassie passie en levensvreugde!Zo vol leven liefde en passie voor het leven en het diensbaar zijn voor mijn medemensen.

Heel veel heb ik moeten loslaten om verder te gaan.Maar zo veel meer terug gekregen.Pas dan kan je in volle kracht de verantwoordelijkheid nemen anderen mensen te mogen helpen. Vanuit mijn hart en verbonden met de universele liefdes energie werk ik nu voor mijn medemensen. Om ervaring op te doen heb ik enkele jaren bij een crisses opvang gewerkt voor dakloze mensen,en op de eerste hulp van een ziekenhuis.Jaren geleden heb ik  8 jaar bij de eerste telefonische consultlijn van Paravisie gewerkt. Al luisterend heb ik mijn helderziende en invoelend vermogen daarmee sterk ontwikkeld.Nu werk ik alleen nog thuis. De engelen en opgestegen meesters van het gouden licht  zijn bij elk consult aanwezig. Heel vaak meld een dierbare overleden familie lid zich tijdens een consult wat soms erg ontroerend is! Mijn werk als medium is divers.Ik schilder leef heb lief en vooral mijn werk doe ik met passie voor mijn medemensen.Het nu dit moment is het allerbelangrijkste in ieders leven. Ik ben dankbaar dat ik een kanaal van liefde mag zijn.Mijn werk bestaat nu in het geven van consulten,schilderen en schrijven.

Mijn  mediumschap met helderziende wetende en invoelenden gave als ook mijn psychologische en parapsygologische achtergrond zijn mijn talenten om jou van dienst te mogen zijn bij alle levensvragen en levensgebeurtenissen.

Wat kan ik voor u betekenen.!

Vanuit mijn brede en talrijke levens ervaring,ben ik verbonden met de engelen en opgestegen meesters van licht en liefde,dat maakt elk consult uniek is.

Mijn missie is het om jou weer te verbinden met je eigen hartsliefde.De universele liefdesenergie is er voor iedereen.Deze eigen verbinding maakt dat jij weer terug in jouw eigen krachtveld staat,en zo weer jouw eigen grenzen in liefde kan aangeven. Daarbij stroomt jouw eigenliefde weer voor jou zelf.Jij zet jezelf weer op de eerste plaats.Liefde voor jou zelf is niet egoistisch,het is de essentie van jou eigen zijn en jou bestaans recht.Van daaruit overzie jij jou levensgebeurtenissen niet meer als slachtoffer,maar als een duidelijke leerschool.

Door middel van mijn gave kan ik via een reading  vrijwel meteen de problematiek aanraken die op dat moment spelen of in het verleden geweest zijn.Vandaar uit mag oplossingen die in de toekomst gericht zijn meegeven!

Op alle  levens vragen zijn antwoorden en inzichten.Geen vraag is te gek.

Als medium sta ik in contact met het lichtende liefdevolle universum,en kan in contact komen met een overleden dierbare die soms met jou nog wat wilt bespreken!Dat is vaak heel ontroerend en mooi.Let wel ze melden zich vanzelf.We roepen ze niet aan.!!

Reading/healing Antwoorden en inzichten op jouw levensvragen. Mijn werk is oplossing gericht vanuit mijn universele oprechte liefde voor jou als medemens!

Ben je  persoonlijk vastgelopen en kan je even niet verder.Weet je door de bomen het bos niet meer,samen ontrafelen wij jou problemen maken ze helder en ik geef je handvaten waarmee je verder kunt!

Hoog gevoeligheid-zijn.

Verwerken van stukgelopen relatie met narcist of borderline.Het uitleggen van waarom trek ik deze mensen aan!

Relatie problemen. Kinderen vader moeder....

Scheiding. Rouwverwerking.

Tweelingziel soulmates..ook dit tema speelt in deze huidige tijd enorm!

Je bent van harte welkom! Mijn praktijk is gevestigd in Hoensbroek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17445